PD-care b.v.

PD-care logo
Pedimarkt - Over ons

Over PD-Care

Bij PD-care bieden we allerlei oplossingen voor het verhelpen van lichamelijke ongemakken en blessures. We zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor vooral voetproblemen. We vertegenwoordigen enkele mooie merken die daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden voor mensen die in hun dagelijkse leven, tijdens sporten of werken pijn en ongemak aan hun voeten ervaren.

Alle merken die we aanbieden zijn van erkende fabrikanten, met jarenlange ervaring, die premium producten vervaardigen. In combinatie met onze kennis, die zijn oorsprong vindt in de pedicure dienstverlening, kunnen we de juiste oplossingen bieden.

PD-care heeft een eigen voorraad, waaruit we iedere dag onze klanten snel van producten kunnen voorzien. Onze klantenservice staat tevens voor je klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven of je bestelling nauwgezet te verwerken.

Het assortiment is divers en bestaat uit producten als inlegzolen (SOLE), orthopedische slippers (SOLE), silicone gel oplossingen (NATRACURE), koude therapie (ThermoActive), (werk)schoenen (SUECOS) en compressie braces (OS1ST). Iedere productgroep bevat producten met een eigen verhaal en unieke eigenschappen. Onze marketing afdeling helpt je ook graag om deze eigenschappen aan jouw klanten over te brengen!

Geïnteresseerd in welke unieke eigenschappen onze oplossingen hebben? We vertellen het je graag, zodat je net zo enthousiast over onze oplossingen wordt als wij dat zijn.