PD-care b.v.

PD-care logo
Pedimarkt - Suecos

Suecos schoenen en klompen

Suecos is van origine een familiebedrijf dat zich al meer dan 15 jaar toelegt op gezond schoeisel en ze zijn voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de kwaliteitsnormen die de huidige markt en klanten eisen. Suecos is in 2006 gestart met het produceren van kwaliteitsschoenen voornamelijk eerst gericht op de zorg, en vervolgens uitgebreid naar horeca, wellness en dagelijks comfort. Sindsdien werken ze voortdurend aan het verbeteren van hun producten om aan de hoogste
kwaliteitsnormen te voldoen en de beste schoenenoptie te bieden voor zowel het professionele als het persoonlijke leven.

Waarom Suecos?

Onze gezamelijke missie is om te zorgen voor de gezondheid van werknemers door een product aan te bieden dat comfort combineert met functionaliteit en design. De Suecos schoenen en klompen kenmerken zich doordat ze zeer licht in gewicht zijn en speciaal ontwikkeld om klachten die ontstaan door veel lopen en staan te voorkomen. Ze bieden goede demping en zorgen tevens voor een goede afwikkeling van de voet. Hierdoor wordt de belasting op enkels, knieën of pijn in de rug sterk verminderd. De sneakers hebben een zelfs een uitneembare inlegzool waardoor er een eigen (op maat gemaakte) inlegzool gemakkelijk in kan worden gedragen. Voorzien van een SRC antislip zool maakt dat de schoenen en klompen veelzijdig èn een aanwinst voor je voeten zijn als je werkzaam bent in de horeca, zorg of wellness.

Duurzaamheid:

Suecos klompen en sandalen worden in Spanje gemaakt met behulp van zonne-energie en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat de productieomstandigheden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kort de voordelen van de schoenen en klompen op een rijtje:

  • Lichtgewicht
  • Energie opname in de hiel
  • Ademend
  • Antislipzool SRC
  • Diverse kleuren en designs verkrijgbaar

Hebben wij je interesse gewekt? Wil je graag een uniforme uitstraling op je afdeling, restaurant of wellness creëren? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag samen naar de mogelijkheden!