PD-care b.v.

PD-care logo
Pedimarkt - Sole

Inlegzolen van Sole

De inlegzolen van Sole zijn de meest effectieve, orthopedisch gevormde, steunzolen op de markt die je voeten de ondersteuning biedt welke het nodig heeft. Deze steunzolen verminderen pijn en vermoeidheid aan je voeten en ze kunnen letsel (bijvoorbeeld hielspoor) voorkomen. Deze steunzolen zijn gemakkelijk naar je eigen voet te vormen en geeft je alle voordelen van persoonlijke ondersteuning tegen een betaalbare prijs.

Waarom Sole?

Sole’s unieke orthopedische vorm en ingebouwde geoptimaliseerde materialen passen zich aan je lichaam aan zonder de ondersteuning te verliezen. Deze ondersteuning optimaliseert de natuurlijke functionaliteit van je voet. Wat je activiteitenniveau ook is, je profiteert van de persoonlijke ondersteuning en demping die deze Sole steunzolen bieden. Deze inlegzolen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen denk hierbij aan de dikte van de zool (demping), een wijdere variant (brede voet), of extra voorvoetondersteuning. Kortom deze innovatieve, aanpasbare steunzolen van Sole garanderen de beste demping en ondersteuning, op maat gemaakt voor elke gebruiker.

Belangrijke eigenschappen van Sole steunzolen:

  • Orthopedische vorm
  • Optimale ondersteuning
  • Goede demping
  • Steunzool vormt zich naar je voet
  • Verkrijgbaar in verschillen varianten passend bij elke activiteit

Ben je geïnteresseerd om wederverkoper te worden van deze Sole steunzolen of wil je een aanbieding op maat? Neem dan contact met ons op, we bespreken samen graag de mogelijkheden!