PD-care b.v.

PD-care logo
Pedimarkt - Os1st

Over OS1st

OS1st® performance sokken en compressiebracing versterken een actieve levensstijl door pijn te bestrijden en te voorkomen die wordt veroorzaakt door een verscheidenheid aan
aandoeningen, waaronder overbelastingsblessures en chronische pijn. Gemaakt met hoogwaardige materialen en Compression Zone®-technologie, zijn de producten van OS1st ontworpen in samenwerking met mensen die de producten dragen, podotherapeuten en om plantaire fasciitis, eeltknobbels, knieblessures en meer aan te pakken. De wetenschap achter elk OS1st product maakt dat deze compressieverstevigingsproducten de nummer één zijn in de gespecialiseerde detailhandel in de Verenigde Staten.

Waarom OS1st?

OS1st kiest vakkundig hun eersteklas materialen, ze nemen vrijwillig deel aan de FDA-registratie, en zorgen ervoor dat de compressie van medische kwaliteit is om iedereen actief en pijnvrij te houden. De Compression Zone Technology® is gericht, op pijn met verschillende compressieniveaus. Deze compressiezones dragen bij aan comfort en verlichting van pijn voor, tijdens, en de (sport)activiteiten.

Diverse toegepaste technologie

Compressiezone technology®
Deze gepatenteerde technologie maakt gebruik van de allerbeste, precisiebreimachines om de compressieniveaus naadloos over te laten gaan van gemiddeld naar stevig in een sleeve of sok. Door compressie te geven, om de getroffen gebieden te ondersteunen, verlicht en voorkomt deze C-zone technologie pijn. Elk product wordt weergegeven met een zonekaart waarin wordt uitgelegd waar de beoogde compressiezones zich in de sleeve of sok bevinden.

K-zone® technology
KZT® biedt de voordelen van een kinesiologische tapingbehandeling. Het resultaat is stabilisatie zonder immobilisatie. De juiste compressie van medische kwaliteit in combinatie met KZT® biedt indien nodig een slip-on therapie-oplossing.

Skin Thin® technology
Deze Skin Thin® technologie wordt toegepast in de sokken en kuit sleeves voor een ongeëvenaarde koelervaring. De ultradunne banden zijn gecombineerd met uniek gepositioneerde “lift-bars” die de luchtstroom naast de huid maximaliseren voor een verkoelend gevoel.

Naast dat wij deze producten aanbieden op deze website, bieden wij je ook de mogelijkheid om wederverkoper te worden. Ben jij op zoek naar een uitbreiding van je assortiment in je sportwinkel, fysiotherapiepraktijk, sportschool of sportvereniging? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden, passend bij jouw wensen, te bespreken.