PD-care b.v.

PD-care logo
Pedimarkt - Natracure

Over NatraCure

Na 20 jaar de professionele gezondheidszorg te hebben voorzien van eersteklas hersteloplossingen, hebben ze nu dezelfde medische technologieën aangepast voor consumentengebruik. Natracure is het nieuwste merk van PolyGel®, die meer dan 25 jaar geleden de markt voor professionele en consumentenproducten betrad, voortbouwend op een diepgaande expertise in gelproductietechnologie. Sinds die tijd is PolyGel® de leider geworden in het leveren van unieke gelproducten. PolyGel® biedt innoverende, hoogwaardige, door artsen aanbevolen producten, die het APMA Professional Seal of Approval hebben gekregen, het enige bedrijf met meerdere producten die deze aanduiding dragen. PolyGel® is up-to-date met alle huidige CE-regelgevingsvereisten voor richtlijnen voor medische hulpmiddelen. Wij zijn er daarom trots op Natracure te kunnen vertegenwoordigen in de BeNELux.

Waarom NatraCure?

NatraCure voetverzorgingsproducten bieden je een selectie van alledaagse producten die essentieel zijn voor oplossingen die onmiddellijke verlichting, blijvende resultaten en
“feelgood-texturen” bieden. Denk hierbij aan teen- en voet bescherming, (teen) corrigerende oplossingen en producten die verlichting bij pijn of vermoeide voeten kunnen bieden.
De NatraCure producten worden gemaakt in de VS met alleen 100% minerale olie of siliconengels die worden vervaardigd in door de FDA goedgekeurde faciliteiten voor het beste in goedgekeurde, huidvriendelijke ingrediënten. Alle NatraCure producten zijn geformuleerd met huidverzorgende ingrediënten, zijn getest op allergie of veiligheid in gebruik, en vormen de perfecte balans tussen effectief en toch veilig voor de gevoelige huid. PolyGel® blijft de wereld van gelproductie bevorderen met de toepassing van hun Smartgel-technologie als een benadering voor gelformulering, productie en productengineering.

Alle voordelen van NatraCure op een rij:

  • Ruim assortiment gelproducten voor bescherming, correctie en verlichting voor tenen en voeten
  • Producten zijn voorzien van 100% minerale olie of siliconengel
  • Voldoet aan CE-regelgeving
  • Smartgel-technologie
  • Geschikt voor de gevoelige huid

Wil je meer weten over NatraCure en de mogelijkheden weten omtrent een samenwerking? Neem dan contact met ons!