Over PD-care

PedimarktPD-care wil er met haar webwinkel www.pedimarkt.nl voor zorgen dat de beste oplossingen voor voetproblemen voor iedereen eenvoudig beschikbaar zijn. Wij begrijpen dat problemen aan de voeten en de gevolgen voor de rest van het lichaam ongemakken met zich mee kan brengen. Wat veel mensen vaak niet weten is dat er vaak ook een eenvoudige oplossing voor te vinden is.

U hoeft hiervoor vaak ook niet eens naar een specialist om bijvoorbeeld op maat gemaakte inlegzolen te laten maken die ook nog eens erg duur zijn. Bij ons hoeft u geen € 200 uit te geven voor zolen. Wij bieden inlegzolen aan voor bijvoorbeeld tussen de € 10 en € 70 die ook 80 – 90% van de voetproblemen kunnen oplossen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel andere specifieke voetproblemen waar wij een oplossing voor hebben. Hierbij kun je denken aan oplossingen voor bijvoorbeeld:

PD-care is overigens niet alleen een webwinkel. Wij zijn ook groothandel en voeren een aantal merken als distribeur. Zo zijn we in de Benelux verdeler van de Suecos gezondheidschoenen. We zijn hierin een partner voor ziekenhuizen, horeca groothandels, pedicure groothandels, welness resorts, etc. die het van belang achten om hun mensen om goede schoenen te laten lopen.

Ook een mooie aanvulling van ons portfolio dat sinds 2017 is toegevoegd zijn de Os1st compressie braces. Ons totale assortiment is terug te vinden op www.os1st.eu.

In 2018 hebben wij SOLE toegevoegd als nieuw merk dat we mogen vertegenwoordigen in de Benelux. Deze hoogwaardige steunzolen bieden geweldig comfort en ondersteuning voor iedereen die graag actief wil blijven.

Middels ons eigen merk voetproducten bieden we daarnaast ook een mooi assortiment hulpmiddelen aan die ervoor zorgen dat pijn aan de voeten en tenen snel kunnen worden verholpen. De gelkussens, inlegzolen en ortheses hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en hebben al veel mensen verlost van vervelende voetproblemen.

Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in de wederverkoop van de Suecos schoenen en klompen of het Pedimarkt eigen merk product assortiment ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden !

You must be logged in to post a comment