Producten

Ik gebruik tijdens de behandelingen de producten van Akileïne. In deze producten zijn lipoaminozuren verwerkt. Enkele van de unieke eigenschappen van zijn:

- werkt tegen ontstekingen
- werkt tegen pijn (tot rust brengen)
- werkt tegen bacteriën en schimmel
- herstelt de zuurheidsgraad van de huid
- heeft een herstellende functie in het algemeen

Lipoaminozuren, die uitstekend verdragen worden door de huid, oefenen op de structuren van de opperhuid e en ingrijpende herstellende werking uit. Bepaalde lipoaminozuren zijn van belang bij de biologische opbouwstoffen van het collageen van de huid. Dit is van zeer groot belang voor het behoud en het voortdurend stimuleren van de celstofwisseling.

Door het gebruik van lipoaminozuren in Akileïne wordt de biologische zuurheidsgraad (pH) van de huid op haar juiste waarde gebracht. Dit is noodzakelijk om haar functie als beschermlaag te kunnen vervullen.

Daardoor zijn lipoaminozuren de biologische opbouwstoffen die specifiek alle huidproblemen van de voet oplossen.

Door gebruik te maken van lipoaminozuren in alle producten is Akileïne één van de meest vooruitstrevende voetverzorgingsproducten en de enige in de wereld die deze actieve bestanddelen exclusief onder octrooi in de voetverzorging mag toepassen.

Deze producten zijn ook in de webwinkel www.pedimarkt.nl te koop.

De administratie en verzendkosten die bij bestelling via pedimarkt.nl in rekening worden gebracht, zullen bij de eerst volgende behandeling worden verrekend. U betaald als PD-care klant deze kosten dus niet!